(Senior) Medewerker Accounting

In deze zelfstandige baan ben je onderdeel van het Finance Team en rapporteer je aan onze Finance Manager. Samen met je collega’s van de afdeling ben je verantwoordelijk voor de tijdige en juiste verwerking van de financiële administratie. Je verwerkt zelfstandig bankafschriften, factureert, controleert en bewaakt de debiteuren en crediteuren administraties. Je controleert tevens op een juiste verwerking van de wekelijkse urenverantwoording van interne en externe medewerkers. Daarnaast controleer je de grootboekrekeningen en verricht je werkzaamheden ten behoeve van de maand- en jaarafsluiting.

Wat ga je doen

De Accounting werkzaamheden (ondersteuning van de Finance Manager) bestaan onder andere uit:

  • Materiële vaste activa (investeringen / afschrijvingen)
  • Voorbereiden van de wekelijkse leveranciersbetalingen
  • Ondersteuning van de collega crediteurenadministratie
  • Debiteurenadministratie
  • Bewaken / uitzoeken tussenrekeningen en overige balansposities
  • Ondersteuning maand- en jaarafsluiting
  • Verzorgen van de belastingaangiftes: omzetbelasting
  • Verzorgen van CBS aangiftes

Tot slot bereidt je maandelijks de aanlevering van de salarismutaties en de overwerkuren voor (in samenwerking met HR) voor de externe salarisverwerking (Cobra).

Wie zijn wij

Wij zijn een interieurbouwbedrijf, opgericht in 1964 en gevestigd te Strijen, gespecialiseerd in het produceren en inbouwen van exclusieve interieurs voor met name zeer luxe jachten. Met circa 180 vaste en flexibele werknemers werken wij dagelijks in het absolute topsegment van de markt van interieurbouw. Nuchtere, loyale, informele en hardwerkende vakmensen die hier graag werken omdat ze binnen hun vakgebied opereren in de ‘Champions League‘, waarbij het uiterste gevergd wordt van hun vakmanschap. Het gebruik van de beste materialen, superieure vakmanschap, nauwkeurige engineering en gedetailleerde ontwerpen staan borg voor de topkwaliteit die wij leveren.

Wat vragen wij

Je hebt  MBO/HBO werk en denkniveau (PDL, SPD) en minimaal 5 jaar relevante werkervaring.

Je bent punctueel, zelfstandig en je hebt oog voor detail. Je beschikt over een hoge mate van flexibiliteit en je bent dienstverlenend naar je collega’s en (interne) klanten. Tenslotte ben je communicatief vaardig, zowel mondeling als schriftelijk en pro actief.

Wat bieden wij

Wij bieden een veelzijdige en zelfstandige functie binnen een uitdagende werkomgeving met een prettige werksfeer. Verder kun je rekenen op een  marktconform salaris en goede arbeidsvoorwaarden waaronder 24 vakantiedagen en 19 ATV-dagen.

Sollicitatie procedure

Solliciteer direct

(Senior) Medewerker Accounting

Voeg hier je CV toe
Voeg hier je motivatie toe

Ik geef Struik Interiors toestemming mijn gegevens een jaar te bewaren voor eventueel toekomstig contact over passende vacatures. Zonder deze toestemming bewaren we jouw gegevens slechts vier weken na het afronden van de sollicitatieprocedure. Zie onze privacyverklaring voor meer informatie.

Solliciteren

Heb je vragen over deze vacature? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij staan klaar om al je vragen te beantwoorden en je meer informatie te geven over de functie en het sollicitatieproces. Je kunt ons bereiken via onderstaande contactgegevens. We kijken ernaar uit om van je te horen en je te assisteren bij jouw interesse in deze positie.