Bij Struik Interiors zijn we niet alleen experts in het creëren van interieurs op maat voor luxe jachten en woningen, maar hebben ook talent voor het ontwerpen en produceren van luxe meubelen op maat.

Ons team van ambachtslieden en ontwerpers heeft een grondige kennis van de kunst en expertise van het meubelmaken, zodat elk stuk dat we maken een uniek meesterwerk is dat de verwachtingen van onze klanten overtreft.

Onze meubelen worden van begin tot eind met de grootste zorg en aandacht voor detail gemaakt. De meubels in een ruimte moeten net zo goed de persoonlijkheid en stijl van de eigenaar weerspiegelen als de ruimte zelf. Daarom werken we nauw samen met onze klanten om hun specifieke eisen, voorkeuren en smaak te begrijpen en gebruiken we deze informatie om meubilair te creëren dat niet alleen functioneel maar ook verbluffend mooi is.

Meesterlijke makers
voor luxe meubels
op maat

Bathroom cabinet kleur def

We benaderen elk project met dezelfde zorg en toewijding, waardoor we de visie van een klant tot leven brengen.

Wij beginnen het proces van meubelmaken door samen met onze klanten een ontwerp te maken dat overeenkomt met hun visie voor hun ruimte. Onze ontwerpers gebruiken hun creatieve vaardigheden en expertise om de ideeën van onze klanten tot leven te brengen door middel van gedetailleerde schetsen en 3D-renderings. Wij bieden onze klanten ook diverse materiaalopties, van eersteklas houtsoorten tot het fijnste textiel, om ervoor te zorgen dat hun meubelen op maat worden gemaakt met materialen van de hoogste kwaliteit.

Zodra het ontwerp gereed is, gaan onze vakkundige ambachtslieden aan de slag om het meubelstuk te maken. Wij gebruiken traditionele methoden van houtbewerking om te zorgen voor naadloze verbindingen en elk detail perfect is. Onze ambachtslieden zijn erg trots op hun werk en dat zien we terug in de onberispelijke kwaliteit van onze meubelstukken.

Wij zijn gespecialiseerd in het maken van meubels die niet alleen mooi maar ook functioneel zijn. Of het nu gaat om een op maat gemaakte eettafel, een ingebouwde bar, een comfortabele luxe bank, of buitenmeubilair, wij zorgen ervoor dat elk meubelstuk dat we maken is afgestemd op de specifieke behoeften en levensstijl van onze klanten.