Luxe interieurs; kwaliteit, innovatie en duurzaamheid komen naar voren in elk aspect van onze projecten.

Fingerprint for craftsmanship

Onze vingerafdruk

Struik Interiors creëert buitengewone luxe interieurs voor haar klanten. Nederlands vakmanschap en nieuwe maritieme ontwikkelingen vormen de basis voor perfectie. Struik Interiors is een van de toonaangevende organisaties in de luxe interieurbranch. Wij blinken hier uit in hoogwaardig projectmanagement, klantgerichtheid en uitmuntende kwaliteit.

Wij nemen onze klanten mee in de reis naar het perfecte resultaat. We werken nauw met u samen om de beste materialen te vinden en te selecteren en om ervoor te zorgen dat elk detail perfect is. Gedurende het gehele traject inspireren wij onze klant met innovatieve oplossingen en overtreffen zo uw dromen bij het behalen van het perfecte resultaat.


Dankzij deze unieke aanpak zijn wij ervan overtuigd dat u met ons een onvergetelijk reis zult maken, volledig afgestemd op uw wensen en behoefte.

Video afspelen

Ongeëvenaarde toewijding

Jachtprojecten

Al sinds 1973 richten wij ons op de superjachtbouw, waarbij we al snel uitgroeiden tot de grootste onafhankelijke fabrikant van jachtinterieurs in Nederland. Ons team van ervaren interieurspecialisten werkt samen met klanten, jachtbouwers en scheepsarchitecten om ervoor te zorgen dat elk detail van het interieurontwerp tot in de puntjes is verzorgd.

Woonprojecten

Onze klanten geven de voorkeur aan interieurs van topkwaliteit en daarom hebben wij onze diensten uitgebreid naar luxewoningen. Door deze uitbreiding onderscheiden wij ons in de branche met onze unieke en onovertroffen klantervaring.