Bij Struik Interiors worden we gedreven door een passie voor uitmuntendheid en een streven naar het behalen van uitstekende resultaten in onze branche. Onze teamleden zijn voor ons enorm waardevol, en wij doen er alles aan om hen een uitdagende en ondersteunende werkomgeving te bieden.

Ons team bestaat uit zeer getalenteerde en gemotiveerde mensen met verschillende achtergronden, die allemaal een gemeenschappelijk doel hebben: het leveren van uitzonderlijke kwaliteit en service aan onze klanten en belanghebbenden. Wij hechten veel waarde aan creativiteit, diversiteit en inclusiviteit, en wij streven naar een dynamische en coöperatieve werkcultuur waarin onze teamleden hun volledige potentieel kunnen ontwikkelen.

Als u bij ons werkt, maakt u deel uit van een team dat toegewijd is aan innovatie, voortdurende verbetering en het leveren van resultaten die echt een verschil maken. Wij zijn op zoek naar mensen die onze passie en toewijding delen en die graag deel willen uitmaken van een team dat de toekomst van onze sector vormgeeft.

Als u benieuwd bent naar hoe het is om bij ons te werken, dan raden we u aan om de onderstaande verhalen van onze werknemers te lezen.

Bas

Specialist in fineer
Als je een passie hebt voor precisie in houtbewerking en geniet van de unieke uitdagingen van het werken met fineer, dan is SI de perfecte plek om te werken. Als expert in fineer en liefhebber van kwaliteit doe je goed in onze omgeving waar aandacht voor detail boven alles gaat.

Chris

Werkvoorbereider
De diversiteit van ons team maakt SI een geweldige plek om te werken. Je kunt veel leren van de verschillende specialismes van alle afdelingen, wat er uiteindelijk voor zorgt dat een bedrijf soepeler draait en wat u helpt bij het ontwikkelen van jouw vaardigheden.

Patrick (& Myrthe)

Leermeester
Als je graag met hout werkt en het leuk vindt om gedetailleerde en hoogwaardige interieurs te maken, dan is Struik Interiors een uitstekende plek om te groeien en uw vaardigheden te ontwikkelen. Je krijgt de kans om jouw vaardigheden te verbeteren en een expert in uw vakgebied te worden.

Linda

Tactisch Inkoper
Het uitdagende werk, de groeimogelijkheden, de positieve werkomgeving en de sterke werkrelaties bij SI zijn een drive om de beste versie van jezelf te worden. De unieke projecten die elk jaar worden uitgevoerd, zorgen ervoor dat het werk afwisselend is en bieden voldoende mogelijkheden om jouw vaardigheden en creativiteit te laten zien.

Xavier

Manager Pre-Production
Werken bij Struik Interiors geeft voldoening. De organisatie biedt uitdagende nieuwe mogelijkheden voor persoonlijke en professionele groei, zodat werknemers kunnen bijdragen aan de ontwikkeling van de organisatie. Als ervaren specialist kun je bijvoorbeeld nieuwe richtingen binnen de organisatie inslaan en nieuwe expertises leren. Ik raad mensen die op zoek zijn naar een stimulerende en dynamische werkomgeving echt aan om ons team te komen versterken.

Eva

Hoogwaardig meubelmaker
Dit is een unieke kans voor gepassioneerde meubelmakers. Elke opdracht is uniek, zodat je steeds ander werk doet. Je krijgt een breder perspectief op de organisatie door een functie overschrijdende aanpak. Struik Interiors hecht veel waarde aan samenwerking, inclusiviteit en diversiteit. De verschillende achtergronden van het team zorgen voor frisse perspectieven en innovatieve ideeën, waardoor een dynamische werkomgeving ontstaat.