Naast jachtinterieurs heeft Struik Interiors een gespecialiseerde tak die zich richt op luxe woonprojecten. Wij streven naar perfectie en brengen onze vaardigheden en vakmanschap naar de veeleisende markt van high-end landprojecten. Wij zijn vooral enthousiast als jachteigenaren ervan dromen om aan land een interieur te hebben dat de kwaliteit van hun jacht evenaart.

Het grootste verschil tussen projecten aan land en jachten is de afwezigheid van technische apparatuur die op jachten nodig is, zoals hydraulica en ingewikkelde bekabelingssystemen, om het jacht in beweging te houden. Daardoor zijn de marges in huizen minder streng dan in de jachtindustrie.

Een samenwerking met Struik Interiors betekent een onvergetelijke reis naar het perfecte interieur. Wij nemen onze klanten mee op een reis door het bouwproces en inspireren hen met de mogelijkheden van diverse materialen die zij voor hun projecten kunnen gebruiken. We laten zien wat er bereikt kan worden met bijvoorbeeld gespiegeld fineer of marmer, zodat zij een goed beeld krijgen hoe hun interieur eruit komt te zien. Tijdens deze reis helpen we onze klanten het product te begrijpen en laten we zien hoe we waarde aan het interieur toevoegen met de materialen die we gebruiken.

Werken met
Struik Interiors is een
ongelooflijke reis

Compositie Residence kleur

Onze klanten kiezen Struik Interiors voor hun woning omdat ze versteld staan van het bouwproces en de toewijding aan kwaliteit. Hierdoor kunnen onze klanten ook in hun andere eigendommen genieten van de kwaliteit van een jacht, omdat we dezelfde unieke sfeer tot in de perfectie creëren. Heel wat bedrijven kunnen luxe interieurs maken, maar het is niet iedereen gegeven om van het bouwproces een onvergetelijke ervaring met een uitstekend resultaat te realiseren.

In de afgelopen 55 jaar heeft Struik Interiors met succes vele woonprojecten, aan volledig tevreden klanten, opgeleverd. Elk project is uniek en vereist een gespecialiseerde aanpak. Wij blijven bij elk nieuw project innoveren om onze klanten tevreden te stellen.