Dankzij onze jarenlange ervaring, heeft ons bedrijf zich kunnen vestigen als een toonaangevende interieurbouwer voor de luxe jachtindustrie. Wij zijn een team van gepassioneerde professionals die er trots op zijn om functionele en prachtige interieurs te creëren die de unieke visie en persoonlijkheid van elke individuele klant weerspiegelen.

Ons portfolio telt meer dan 200 interieurprojecten voor jachten, waaronder vele die prijzen en onderscheidingen hebben gewonnen. Wij staan bekend om onze nauwgezette aandacht voor details en toewijding aan kwaliteit, en daardoor hebben wij een reputatie opgebouwd als leider in de interieurindustrie voor superjachten.

Volledige aandacht
voor detail en toewijding
aan kwaliteit

Yacht schets compositie kleur def

De kern van onze aanpak is een diep respect voor de tradities van vakmanschap en design. Wij geloven dat interieurbouw zowel een wetenschap als een kunst is, waarvoor een unieke combinatie van technische expertise, creativiteit en intuïtie nodig is. Ons team van toegewijde ambachtslieden bouwt voort op dit erfgoed en blijft tegelijkertijd op de hoogte van nieuwe technologieën en technieken om ervoor te zorgen dat elk interieur dat we bouwen een waar meesterwerk is.

We werken nauw samen met onze klanten, van het eerste concept tot de uiteindelijke afwerking, om ervoor te zorgen dat elk detail van het interieur aan hun wensen voldoet.

Wij weten dat elke klant uniek is, met zijn persoonlijke smaak en voorkeuren, en wij zijn er trots op dat wij dit om kunnen zetten in een functioneel en mooi interieur.

We benaderen elk project met dezelfde zorg en toewijding, of we nu werken aan een strak, modern jacht of aan een klassiek schip. Elk interieur dat we bouwen is een weerspiegeling van ons streven naar kwaliteit en onze passie voor ons vak.

Kortom, wij zijn niet zomaar een interieurbouwer voor jachten – wij zijn een team van ambachtslieden, ontwerpers en vakmensen die zich toeleggen op het creëren van interieurs die net zo uniek en buitengewoon zijn als de jachten en hun eigenaars zelf.

We begrijpen immers dat het een zekere verantwoordelijkheid met zich meebrengt om het benchmarkbedrijf in de sector te zijn. Noblesse oblige – we eisen het beste en leveren dat dan ook.