Bij Struik Interiors zijn we gespecialiseerd in maatwerk luxe interieurs die voldoen aan de unieke behoeften en voorkeuren van onze klanten. Onze toewijding aan het Nederlandse vakmanschap en innovaties geïnspireerd op de maritieme industrie vormen de basis van onze perfectie. Wij leggen de nadruk op project management, klantgerichtheid en uitmuntende kwaliteit. Om deze reden kunnen wij met trots zeggen leider te zijn van de luxe interieurindustrie.

Luxe interieurs
die tot in de puntjes
zijn verzorgdLuxe interieurs die tot in de puntjes zijn verzorgd

9
Ons team van ervaren interieurspecialisten werkt samen met klanten, jachtbouwers en scheepsarchitecten om ervoor te zorgen dat elk detail van het interieurontwerp tot in de puntjes is verzorgd. Wij hechten belang aan open communicatie en actieve betrokkenheid van de klant, vanaf het eerste ontwerp tot de uiteindelijke installatie. De bedoeling is ervoor te kunnen zorgen dat het eindresultaat de verwachtingen overtreft.
Wij zijn er trots op dat we alleen de beste materialen en afwerkingen gebruiken zodat we kwaliteit kunnen leveren die ook nog eens duurzaam is. Ons team is sterk in het integreren van de nieuwste technologische ontwikkelingen en trends, terwijl het trouw blijft aan de tijdloze elegantie en verfijning van de levensstijl van het jacht.
Bij Struik Interiors hebben we een passie voor het creëren van jachtinterieurs die zowel mooi, praktisch als functioneel zijn. Of het nu gaat om een luxe woonruimte, ultramoderne keuken, prachtige slaapkamer of een badkamer met de uitstraling van een echte wellness, wij bieden maatwerk oplossingen voor al uw wensen op het gebied van uw interieur.
We begrijpen dat de visie van elke klant en interieur uniek zijn en daarom hanteren we voor elk project een persoonlijke aanpak. Het is ons doel om een interieur te realiseren dat een authentieke weerspiegeling is van de persoonlijke stijl en smaak van onze klanten.