Maintaining the Beauty

Jachten zijn de ultieme ervaring voor eigenaren om te ontspannen en genieten van privacy. Door de hoge kwalitatieve afwerkingen zijn dit ware drijvende kunstwerken ontworpen voor hun eigenaren. Echter, het mooiste jachtinterieur heeft af en toe upgrades en onderhoud nodig om in topconditie te blijven. Struik Interiors legt hierom de focus op zowel klant als product, en assisteert hierbij gedurende de hele levenscyclus van het jacht om de verwachtingen bij elke stap te overtreffen.

Een van onze specialiteiten is het refitten van jachten. Met meer dan 100 succesvolle refit projecten, hebben wij een uitgebreide ervaring. Onze expertise en aandacht voor details maken van ons de perfecte partner voor jachteigenaren die de schoonheid en elegantie van hun jacht willen behouden.

De engineering en prefabricage voor refits worden vakkundig uitgevoerd in ons kantoor en onze werkplaats in Nederland. Onze vakkundige ambachtslieden gebruiken de nieuwste technologie en technieken om verbluffende en functionele jachtinterieurs te creëren die voldoen aan de behoeften en wensen van onze klanten.

Bij Struik Interiors staat duurzaamheid voorop bij elke refit die we uitvoeren. Wij begrijpen hoe belangrijk het is om onze impact op het milieu te minimaliseren en duurzame oplossingen binnen de jachtindustrie te promoten. Onze duurzame aanpak voor refits omvat een aantal basisprincipes:

Materiaalkeuze: Wij gebruiken duurzame gecertificeerde materialen die op verantwoorde wijze worden geoogst, gerecycled en een lage CO2-voetafdruk hebben. Van hernieuwbare houtsoorten tot milieuvriendelijk textiel, wij zorgen ervoor dat onze keuzes in overeenstemming zijn met duurzaamheid.

Afvalbeheer: wij implementeren uitgebreide strategieën voor afvalbeheer om het storten van afval tot een minimum te beperken. Wij geven prioriteit aan recycling, upcycling, hergebruik en correcte verwijdering van materialen om de impact op het milieu tijdens het hele verbouwingsproces te beperken.

Levenscyclusbeoordeling: We bekijken de impact van elke ontwerpbeslissing op de levenscyclus en evalueren de duurzaamheid, onderhoudsvereisten en het potentieel voor toekomstige upgrades. Wij streven ernaar tijdloze interieurs te creëren, zodat er minder vaak gerenoveerd hoeft te worden.

Door duurzaamheid in het proces op te nemen, willen we onze klanten milieuvriendelijke oplossingen bieden die de schoonheid, functionaliteit en waarde van hun jacht verbeteren terwijl we onze natuurlijke hulpbronnen voor toekomstige generaties behouden. Momenteel werken we aan een refitprogramma om de duurzaamheid van de bestaande vloot te vergroten door duurzame oplossingen toe te passen.