Ervaren Fineerder

Voor onze fineerverwerkingsafdeling zoeken wij een gemotiveerde en ervaren collega.
De dagelijkse werkzaamheden bestaan uit het zorgvuldig sorteren van het te gebruiken fineer aan de hand van de uittrekstaten,  het knippen, lijmen en persen van de geselecteerde edelfineren en het samenstellen van complexe fineerpatronen, alsmede het verlijmen op panelen ten behoeve van op maat gemaakte interieurs. Naast bovengenoemde machinaal uitgevoerde werkzaamheden wordt er zeer regelmatig handsnijwerk verricht (wortelsoorten). Wij werken met de meest exclusieve houtsoorten.

Wat vragen wij

Voor deze functie zoeken wij kandidaten met een relevante technische opleiding op minimaal LBO-niveau en je beschikt over enkele jaren gerichte werkervaring, bij voorkeur opgedaan in de interieurbouw. Je hebt gevoel voor topkwaliteit en je vindt het prettig om in een team te werken.

Wie zijn wij

Wij zijn een interieurbouwbedrijf, opgericht in 1964 en gevestigd te Strijen, gespecialiseerd in het produceren en inbouwen van exclusieve interieurs voor met name zeer luxe jachten. Met circa 180 vaste en flexibele werknemers werken wij dagelijks in het absolute topsegment van de markt van interieurbouw. Nuchtere, loyale, informele en hardwerkende vakmensen die hier graag werken omdat ze binnen hun vakgebied opereren in de ‘Champions League‘, waarbij het uiterste gevergd wordt van hun vakmanschap. Het gebruik van de beste materialen, superieure vakmanschap, nauwkeurige engineering en gedetailleerde ontwerpen staan borg voor de topkwaliteit die wij leveren.

Wat wie bieden

Wij bieden een veelzijdige en zelfstandige functie binnen een uitdagende werkomgeving met een prettige werksfeer. Bij bewezen geschiktheid zijn er volop groeimogelijkheden. Verder kun je rekenen op een  marktconform salaris en goede arbeidsvoorwaarden waaronder 24 vakantiedagen en 19 ATV-dagen.

Solliciteren

Belangstelling in deze functie? Schrijf een beknopte motivatiebrief en stuur die met je cv naar Dorine Huisman, Manager P&O (dhn@struikinteriors.nl).