Allround Meubelmaker

Voor deze functie zoeken wij kandidaten met een afgeronde opleiding tot meubelmaker (minimaal niveau 3), aangevuld met enkele jaren werkervaring in de (luxe) interieurbouw. Je kan zelfstandig werken met verschillende houtsoorten en (hand)gereedschappen en het lezen van complexe (digitale) werktekeningen gaat je gemakkelijk af. Je hebt gevoel voor topkwaliteit en je vindt het prettig om in een team te werken. Je bent resultaatgericht en bezit de drive om, ook bij tegenslag, samen het project tot een succesvol einde te brengen.

Wat ga je doen

Als meubelmaker maak je aan de hand van technische werktekeningen exclusieve en complexe meubels voor de interieurs van luxe jachten. Samen met je collega’s van de afdeling Meubelmakerij lever je maatwerk volgens hoge kwaliteitsstandaarden. Er wordt hierbij gewerkt met diverse houtsoorten. Daarbij zet je al je kennis van houtbewerkingsmachines en handgereedschappen in. Het kan ook voorkomen dat je de meubels aan boord van een jacht  moet inbouwen.

Wie zijn wij

Wij zijn een interieurbouwbedrijf, opgericht in 1964 en gevestigd te Strijen, gespecialiseerd in het produceren en inbouwen van exclusieve interieurs voor met name zeer luxe jachten. Met circa 180 vaste en flexibele werknemers werken wij dagelijks in het absolute topsegment van de markt van interieurbouw. Nuchtere, loyale, informele en hardwerkende vakmensen die hier graag werken omdat ze binnen hun vakgebied opereren in de ‘Champions League‘, waarbij het uiterste gevergd wordt van hun vakmanschap. Het gebruik van de beste materialen, superieure vakmanschap, nauwkeurige engineering en gedetailleerde ontwerpen staan borg voor de topkwaliteit die wij leveren.

Wat bieden wij

Wij bieden een veelzijdige en zelfstandige functie binnen een uitdagende werkomgeving met een prettige werksfeer. Verder kun je rekenen op een  marktconform salaris en goede arbeidsvoorwaarden waaronder 24 vakantiedagen en 19 ATV-dagen.

Sollicitatie procedure

Solliciteer direct

Allround Meubelmaker

Voeg hier je CV toe
Voeg hier je motivatie toe

Ik geef Struik Interiors toestemming mijn gegevens een jaar te bewaren voor eventueel toekomstig contact over passende vacatures. Zonder deze toestemming bewaren we jouw gegevens slechts vier weken na het afronden van de sollicitatieprocedure. Zie onze privacyverklaring voor meer informatie.

Solliciteren

Heb je vragen over deze vacature? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij staan klaar om al je vragen te beantwoorden en je meer informatie te geven over de functie en het sollicitatieproces. Je kunt ons bereiken via onderstaande contactgegevens. We kijken ernaar uit om van je te horen en je te assisteren bij jouw interesse in deze positie.